PDA

View Full Version : vs1 trigger...


spyder vs1 rocks
03-31-2008, 04:03 PM
Hey i just got a few questions about the spyders vs1 trigger. For some reason my trigger has a loss feel to it and it moves from left to right a little, Is there a way to fix that or is that on every vs1? I also noticed for some reason i'll click the trigger once and it will shoot 2 or 3 shots from one click, sometimes it will only shoot 1. It's not on 3 round burst either. I have tried moving the trigger back that didn't work, then i moved it up a little from there. Is there a way to fix this?

DirtySouth
04-18-2008, 08:52 PM
Ok, for the first question, about the wobbly trigger, try adjusting your trigger so its more sensitive to the touch. The less trigger pull that you adjust it to, the less wobbly.

For your second problem, this happened to my gun as well. Eventually, it just stopped happening. =/ Try recharging your battery.

Griff
04-18-2008, 10:54 PM
http://www.ottersccustoms.com/
Read up in the spyder pages as for ways to make the trigger better or CP rake trigger is geat. Removes side to side play with bearings.

Paintball Freak
04-19-2008, 04:46 PM
Same happens with my VS1... I fires 2 or 3 shots on semi with every trigger pull... One time I pulled the trigger just once and held it down and it fired 8 shots in a row! Sometimes it does it... I want to fix it, but to tell you the honest truth, its quite helpful in speedball :)

Jesse
04-28-2008, 10:12 PM
ur bps settings might be messed up i had mine set to high and it would go full auto, try changing the settings and try it out

spyder vs1 rocks
06-15-2008, 12:25 PM
ur bps settings might be messed up i had mine set to high and it would go full auto, try changing the settings and try it out

How do you change the bps? is it a switch or something?

panicbutton
07-10-2008, 11:12 PM
ya, how do you do that lol

Hazmat13
07-11-2008, 09:22 PM
you can't on the stock board. but it's probably bounce, same solution as the first problem. adjust the trigger, or get the CP one

panicbutton
07-12-2008, 07:39 PM
Errr, they all do it so i dont feel to bad

Hazmat13
07-12-2008, 09:06 PM
True, i've been reading about some people having the same problem as you. I'll talk to kingman about it and get back with you, sounds like another board glitch

panicbutton
07-14-2008, 09:56 PM
ok

Headhunter63
07-15-2008, 12:32 PM
I had the same problem for months. I changed the O-Rings I cleaned it out like 10 times. eventually i sent it in to BBT and got it fixed. Got it back and it works nice now. but i really dont like these problems. no recocking, going crazy if i pull the trigger once, air leaking. im considering a PMR. after a bit of research i found out that the trigger sensor thing will stick and wont work right. im notsure if this is the main reason why it wont work. do more research to find out what really is causing this.

panicbutton
07-15-2008, 07:02 PM
Meh, i love the PMR. i THought about getting rid of mine. but the only problem ive had is the multishot with one trigger pull. In fact that just started i dont mind the trigger wobble i mean i didnt pay 400 dollars for a gun i paid 150 for a gun..

panicbutton
07-26-2008, 04:24 PM
...

ferret15
07-27-2008, 08:02 PM
the spring is to weak, put a heavier spring in then adjust both screws and have fun.

Sounds like its an operator error

panicbutton
07-29-2008, 12:21 PM
no flaming man, the word noob is uncalled for. Its forum we go to learn go back to paintball nation if you want to flame

ferret15
07-29-2008, 08:51 PM
fair enough, I just had to laugh when i see the same person basically ask the same question, even from PBN nation kigmann

edit:wait a sec, your that guy.

panicbutton
07-30-2008, 06:33 PM
once again, i ask you not to flame i did not make this post sorry for your misunderstanding.

Like i said before if your going to flame please do it on the other forum dont ruin this one.

ferret15
08-01-2008, 12:06 PM
Well boss,

Did you figure out your problem yet?

panicbutton
08-04-2008, 07:14 PM
I fixed the problem, then sold the marker.

joshnbnc
08-07-2008, 08:19 PM
there is a way to change the bps but the manual does not include it because it is written by lawers to state saftey reg.

Jesse
12-04-2008, 10:41 PM
How do you change the bps? is it a switch or something?

i had a vid up on youtube. it should still be there, llook for vs1 bps... should be there .shows how to change the bps settings. if its not ther email me at jesse14_2009@yahoo.com n ill send u a message how. it is a couple steps so it will be pretty long to type.



underscore after 14

Jesse
12-04-2008, 10:45 PM
ya, how do you do that lol

i just answered this to the guy above also. email me if u cant find it on youtube. i know how to change it, i know alot about this gun so if u need help any one, just hit me up:king: