PDA

View Full Version : remote coil question


camo_mr1
02-11-2008, 01:33 PM
i have two tanks a 48/3000 and 68/4500 (just bought) but my remote say's 3000 psi max on it. its sounds like a stupid question but the 4500 tank will work with it right?, 4500psi mean how much is stored in the tank?

mr1 sniper
02-11-2008, 06:25 PM
the reg on the front of the tank lowers the psi so the remote will work. i think lol, somebody please confirm this

DFSniper
02-11-2008, 06:36 PM
even with an HPA or co2 tank, you'll never have more than about 900 PSI coming out of the tank, so a 3000 PSI remote (which is the standard psi for a remote) is fine. this question has been asked a few times before.