PDA

View Full Version : links...need help


ttam13xlpb
01-22-2008, 03:20 PM
i need help figurin outout how to rename a link...for example if i had a link like: spyder.tv/forums and wanted to make it: LOOK HERE but the link still take me to spyder..anyone know how to explain it to me?

thanks

MVS1
01-22-2008, 03:54 PM
Click on the Insert Link ICON (earth with chain link), cut and paste your link you want in the box that comes up and click OK, replace the text, see example, with what you want it to say...[XXX="http:/www.spyder.tv/forums/showthread.php?p=178963#post178963"] What ever you want it to be[/URL], (I purposely altered the first "URL" in the link so you would be able to see the example so ignor that and only worry about what is b/t ......"] and [/URL]), click on preview to make sure it's like you want it to be and then click on submit,

AND YOUR DONE, click here to be re-routed to ANSgear.com (http://www.ansgear.com/SearchResults.asp?Cat=531) *EDIT, not that I am promoting ANSgear, it was the first link I had grabbed out of my favorites**

ttam13xlpb
01-22-2008, 04:02 PM
ok thanks i got it now

spray and pray
01-22-2008, 04:08 PM
http://spyder.tv/forums/showthread.php?t=14961 this doesn't work

I have tried it over and over to put it in my sig but I can't get it.

HelpDeskHustler
01-22-2008, 04:17 PM
This Does Work (http://spyder.tv/forums/showthread.php?t=14961)
format
This Does Work (http://spyder.tv/forums/showthread.php?t=14961)

spray and pray
01-22-2008, 05:07 PM
yay it's working, thanks for the help (http://spyder.tv/forums/showthread.php?t=14961)

vikingshadow
01-22-2008, 05:13 PM
Easiest way to do it is to right click and copy the link you want, type what you want to say in the message box, highlight what you typed, hit the URL button on the message box (looks like a world with a link on it), right click the url box, paste your link, then hit enter.

Took more time to type that than it takes to do it - and you don't have to think about the HTML code...

TheRedBarron
01-22-2008, 05:41 PM
I just hit the URL button paste in my link then hit enter dont click on anything and type what you want to say... it highlights the area in the code automatically for you to change it.

HelpDeskHustler
01-22-2008, 05:43 PM
I just hit the URL button paste in my link then hit enter dont click on anything and type what you want to say... it highlights the area in the code automatically for you to change it.
:yeahthat: whatever vike said was far too complicated. and vike, I only put it in html brackets so that it wouldn't format it. Technically the [,] bracket stuff is BB code, <,> brackets are HTML

vikingshadow
01-22-2008, 05:55 PM
Hahahaha, yeah, I knew that - just gots tired brainz right now! Also, what I said SOUNDED complicated, but in my mind it seemed pretty easy. Oh well, always good to have more than one way to do something!