PDA

View Full Version : Macroline


mr1newbie
12-21-2007, 06:07 PM
Can I convert the braided air line to macroline? Will the fittings fit in the stock MR1 ASA?

mr1newbie
12-21-2007, 06:13 PM
Sorry, forget about this, I didn't read paintballkid0206's thread before I started this thread.

Hossy
12-21-2007, 06:14 PM
You need to get fittings from Hobbyhorse or somewhere else to take off the braided steel fittings, and then you connect the macroline