PDA

View Full Version : VS1 Rubber Grip


popbean
11-14-2007, 09:04 PM
Does anyone else have the little problem of a slight gap between the trigger frame and the rubber wrap grip?

Protan
11-16-2007, 02:26 PM
Dont know what your talking about so probably no

Tech Steve
12-26-2007, 02:37 PM
you have to move the wires in front of the capacitor for the circuit board. If you run them over or underneath, you will have a little gap. Same goes for the battery.

atlpaintball
06-26-2008, 02:55 PM
mine had the same problem, i moved everything but it is like the molding was poorly designed.