View Full Version : Richochet Apache

11-03-2007, 04:23 PM
ive been looking at it and it looks good and sounds good but is it activated when you start shooting or do you have to keep turing it on and off?

11-03-2007, 05:02 PM
it spins when there is no ball in the feedneck, its a good hopper, but i'd buy a fasta or reloader b over the ricochet

11-03-2007, 06:11 PM
yeah i think ill go with a reloader b cuz my dad and i found a nice one for a cheap on ebay.

11-03-2007, 07:54 PM
dude you should go for the EMPIRE B is amazing!!!




I gotta but new ball detents cuz i was double feeding. but once that's done it should work just fine.

11-03-2007, 11:43 PM
man i wish i had a reloader b, i have the halo b, its slower

11-04-2007, 11:54 AM
i have the richochet apache....

it has a little tab inside the feedneck so that everytime a ball taps it, it spins.
its quite fast, but i found that my MR2, w/ stock board, outshoots it, ill be using my halo B from now on, especially because i broke the neck of the apache :D ...but yea i liked it b/c of the looks BUT in the end its not as great as a halo or reloader b or pulse....

11-04-2007, 07:18 PM
i had an apache up untill one day :( i was taking it apart to clean it due to a very bad ball break and i ended up breaking something inside trying to get it apart (been to long to remember what i broke) after that i bought the reloader b and have never looked back.

11-04-2007, 07:45 PM
EMPIRE B is the way to go man :)

spray and pray
11-06-2007, 04:38 PM
woa!!!!! My Local Shop Has Empire B On Sale For 89.99!!!! Wow!!!!!!

11-06-2007, 08:27 PM
dude wat r u waiting for??? go get the monster!! noW!!!