PDA

View Full Version : Spyder VictoryII don't use co2?


volleybiggs
09-25-2007, 10:50 AM
I am looking into getting a Spyder Victory ll. The fellow said it comes with a 12 ounce CO2 tank.But I was reading on the forum and I saw some posts where it says the Spyder Victory ll only uses O2? Is that right?

oldironmudder
09-25-2007, 11:31 AM
That marker will work perfectly fine on Co2.

Nah 85
09-26-2007, 12:02 PM
I have a victor, I have n2 but use co2 sometimes on it.

VS2 King
09-26-2007, 12:15 PM
Ok To Answer Your Question Yes It Is Ok To Use Co2.

Also This Isnt A Victor Thread Section So Please Watch Where You Post At. This Section Is For Vs2 Markers Only.

Thanks

Vs2 King

vwjimmy
09-26-2007, 04:48 PM
I am looking into getting a Spyder Victory ll. The fellow said it comes with a 12 ounce CO2 tank.But I was reading on the forum and I saw some posts where it says the Spyder Victory ll only uses O2? Is that right?
I think you are confusing a 'Victor II' with a 'VS2'
The Victor is a classic Spyder which will run fine on CO2...
The VS2 is a new design from Kingman and it does NOT run on CO2....I assume that is why you posted here (VS2 area)....
There should be a Spyder Victor section that is for your marker...
Welcome to the Forum!