PDA

View Full Version : Mode Not Switching!! Immediate Help Plz


ACE51191
09-18-2007, 06:07 PM
I Own A Spyder Pilot. I Just Bought It Like 2 Dayz Ago And The Mode Is Already Locked On Semi-automatic. I Read Another Post Earlier About This But It Didnt Go Too Much Into Detail. I Need Detail. How Do I Fix It?? DOES N E 1 HAVE A PICTURE OF HOW ITS SUPPOSED 2 LOOK??

http://i62.photobucket.com/albums/h82/ace51191/2.jpg

http://i62.photobucket.com/albums/h82/ace51191/3.jpg

http://i62.photobucket.com/albums/h82/ace51191/4.jpg

http://i62.photobucket.com/albums/h82/ace51191/5.jpg

http://i62.photobucket.com/albums/h82/ace51191/6.jpg

oldironmudder
09-18-2007, 06:08 PM
Is the little red jumper installed on the board?

paintballkid0206
09-18-2007, 06:10 PM
look for a red jumper inside the grip by the battery/board. if one is not there, it is in tourney lock and can only be on semi-auto. if it is on there, maybe try pushing it down a little bit more, maybe it was just loose. hope this helps!

-paintballkid

ACE51191
09-18-2007, 06:12 PM
I Dont C A Little Red Jumper

ACE51191
09-18-2007, 06:13 PM
Do U Have A Picture U Can Show Me Of Wut Ur Talking About??

DFSniper
09-18-2007, 06:42 PM
ok, look at your board. do you see 2 pins next to each other sticking up anywhere? that means that there is no jumper. it looks something like the black piece in this pic:
http://www.infohq.com/Computer/CompGraphics/MaxtorPics/CopyofJumperCloseup.jpg

they should sell them at radio shack

ethanp123
09-18-2007, 06:53 PM
Im sure that pic wont help him at all....he probably doesnt shoot the ORIGINAL pilot....

ACE51191
09-18-2007, 07:06 PM
thats the old version of the spyder pilot?? i have the new red 1. so i can buy this part at radio shack??

paintballkid0206
09-19-2007, 05:29 PM
ill post some pics tomorrow

MVS1
09-19-2007, 05:31 PM
thats the old version of the spyder pilot?? i have the new red 1. so i can buy this part at radio shack??
yes you can, also any computer repair store will have some. If you have an old computer lying around unused you can rob one from the hard drive their usually used to tell the computer if the drive is in the master or slave configuration and if all else fails, pm me your address and I'll send ya one.

paintballkid0206
09-20-2007, 04:03 PM
ill psot some pics of how mine looks soon

paintballkid0206
09-23-2007, 11:33 AM
this is what the inside should look like.

(arrows are pointing to the red jumper)

http://i211.photobucket.com/albums/bb66/paintballkid0206/insidethegrip02.jpg

http://i211.photobucket.com/albums/bb66/paintballkid0206/insidethegrip01.jpg