PDA

View Full Version : Question?


VS2 King
08-29-2007, 07:01 PM
Is It Possible To Use The Stock ASA/Reg From The VS2 As Just A Asa And Just Unscrew The Little Screw To Let All Air In And Then Just Use A Inline Reg As The Reg.

Critical
08-29-2007, 07:03 PM
Yes

Drefish99
08-29-2007, 07:16 PM
Yup
It should work out great.