PDA

View Full Version : due to popular demand, my vid


indrul1
01-31-2006, 07:01 PM
my impulse with everything you can possibly upgrade on it
set at 23bps, limited by my non v35 halo
no chops, really F***ing fast
with out ado,
b4
http://www.snowpics.net/media/DSCN0377.mov
after
http://media.putfile.com/FAST20
enjoy, someone wav it for me!

geeZus
01-31-2006, 07:12 PM
I'm dlin it now, I hope you filmed your fingers.

Team Ramrod
01-31-2006, 07:14 PM
nope, and you cant see the paint either.

sounds fast though

indrul1
01-31-2006, 07:16 PM
you can barely see the paint in the top of the frame, and maby there was just a little bit of bounce...I just took the vid a few minutes ago, it was dark but believe me, there was paint, it was orange, I just watched again, the paint is visible, kindof oarnge blocks, at the end when the hopper runs out you can see the last few pretty good

durrell
01-31-2006, 07:18 PM
I could see the paint just fine.

That is a pretty Nasty Impulse..:thumbup: Nice.

covert24
01-31-2006, 07:18 PM
lol nvm didnt see the other video below it:doah:

geeZus
01-31-2006, 07:25 PM
Upload the video somewhere that I can d/l it

I can't download from putfile and I'm on dialup

ricochet08
02-01-2006, 02:56 PM
nice :)

no probs seeing the paint here

Hoppy11
02-01-2006, 03:12 PM
Very nice. :)

mv540
02-01-2006, 04:24 PM
I can´t watch the videos with media player.....and when putfile run vids with quicktime????

marvin-martian
02-01-2006, 04:51 PM
boo quicktime!!

Sac
02-01-2006, 05:08 PM
nice, it would be a little more believeable if you showed the full hopper and your fingers.

but i dont care if your superman your not shooting that fast w/o bounce, its not possible

not saying im against bounce i just dont like ppl claiming there that fast

03TiburonGT
02-01-2006, 06:07 PM
got bounce? I think so. Next time get a vid with your fingers in the shot to disprove the disbelievers. Sounds pretty fast though.

geeZus
02-01-2006, 09:43 PM
I'm gonna goldwave it eventually. I haven't felt like hooking up my computer with goldwave on it yet. Hooking up involves plugging in the mouse, since its already set up. I know, I'm lazy.