PDA

View Full Version : Remote Coil On VS2?


M0nk3ydr01d
06-26-2007, 04:33 PM
I'm thinking of getting a remote coil for my VS2 to make my marker lighter when I'm on the field. Is it okay to use a remote coil for my VS2?

spyderpilotacs05
06-26-2007, 06:42 PM
i dont think it would hurt anything.

M0nk3ydr01d
06-26-2007, 06:59 PM
i dont think it would hurt anything.
thanx!

Griff
06-29-2007, 06:00 PM
It will work fine.

Revolution P8ntballa
08-07-2007, 06:07 PM
Of course all that does is make it where u can where ur tank on ur back. it'll work fine.

Paintballadict18
08-07-2007, 07:37 PM
Of course all that does is make it where u can where ur tank on ur back. it'll work fine.
oooo i thought air would magicaly fly through the coil!

Revolution P8ntballa
08-08-2007, 08:24 AM
oooo i thought air would magicaly fly through the coil!

dont be a smart-elic dude