PDA

View Full Version : Diablo wrath ultra chip


spyderpilotacs05
06-25-2007, 03:28 PM
i just bought a t board that came with an ultra chip from ebay. I got it here today, put it in and took it out side to shoot it on semi. when i was done I went inside , cleaned my marker and went online to find out how to change the fireing modes. i went on to www.scenariodreams.com. What they said didnt work i held the button and nothing. What i was wondering was if i was sent just a t board or a t board and the ultra chip.

heres it on ebay http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-36BPS-T-BOARD-WRATH-OR-DRAGUN-STYLE-GUNS_W0QQitemZ190125120167QQihZ009QQcategoryZ47251 QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

and heres it on http://www.scenariodreams.com/manuals/wrath_ultra.htm

i cant change any of the modes like it says to hit the top button when in saftey to scycle through them but nothing.

HELP!! any help will do HELP!!

MVS1
06-27-2007, 08:34 PM
You need to contact damon@scenariodreams.com and talk with him. From what I see from the ebay pic you got a ver A t-board w/o the ultra chip, however he's the expert and has always been very helpful when I've had questions/issues.

Ace24
06-27-2007, 08:49 PM
Thats a Ver-A. I have at Ver-C with the Ultra and it doesn't have the cannister on top of it. That might be why the modes didn't change. Look up the Ver-A manual.