PDA

View Full Version : Making Barrels work on VS3


king-man
05-27-2007, 12:56 PM
I no you have to sut the little visor things off the side but where do you cut them at.

kayfabe1204
05-27-2007, 01:03 PM
Cut so its flush at the circle opening.

king-man
05-27-2007, 01:19 PM
Flush with the nick on the bottom side?