PDA

View Full Version : Remote Setup?


crazyImaginetion
01-28-2006, 12:42 PM
I just received my HPA tank and it is much larger than I thought. So now I think that I'll order a remote. However, I am not sure what all I need to use a remote. Do I need an adaptor to convert the threads? Or can any remote just screw into the ASA on my blue/grey Imagine? Thanks.

covert24
01-28-2006, 01:11 PM
i have a new remote never used. its made by 32*. if ur intrested pm me and we can work soemthing out.

crazyImaginetion
01-28-2006, 01:50 PM
Thanks for the offer covert24. I am still wondering whether or I need an adaptor for remotes or will any remote screw into the ASA?

bigred76
01-28-2006, 01:53 PM
The remote will come with a plug that goes into the bottomline, and coming out of that plug is the male end of the quick disconnect. You will need a pack/vest to carry the tank if you do use a remote line, however. I personally don't mind the extra size of the tank on my gun. ;)

crazyImaginetion
01-28-2006, 05:10 PM
I already have a 4+1 pack in mind to order with my remote. Another question however, do notice if the weight of the tank wears down your threads or the connection at all, since you apply the tank directly to your gun?