PDA

View Full Version : How to trade triggers with kingman


KillerPanther
05-14-2007, 12:51 PM
Just like the headline i want to trade my rocking trigger with kingman for a vs2 setup I've called kingman at least 6 times in the last hour or so could someone tell me how to reach kingman. Or what i sholud do. (Maybe email)

Thanks

clickclicksplat
05-14-2007, 02:27 PM
I dunno if you'll be able to trade... you may just have to buy a VS2 frame.

KillerPanther
05-14-2007, 02:53 PM
Well thats the thing no one has one for sale I've looked and a lot of people on here and other forums have said they traded with kingman.

clickclicksplat
05-15-2007, 03:40 PM
Kingman may sell you one... it just doesn't make sense to me that they'd trade a new VS2 frame for a used VS3 frame.

KillerPanther
05-15-2007, 04:32 PM
yah its worth a try lol

CareBear-Killer
05-29-2007, 09:44 PM
welcome to club? I've been wanting to buy single-trigger frame for my VS3 for a while now... doesn't seem like anyone is selling one so far. PArhaps sometime soon someone will release trigger frame.

KillerPanther
05-29-2007, 10:34 PM
Theres only hope but, I think some one said that hybrid is going to have one coming out. Soo maybe

4TheHoNor
05-30-2007, 07:59 PM
The hybrid one isn't coming out for a while so I wouldn't count on that. Its still in the designing phase. I remember a few people posting that they did trade their rocking trigger with the infiniti trigger. Just keep calling kingman or email them.

Hankey723
05-30-2007, 09:26 PM
HEHE lucky me, I bought one off a guy who parted out his VS2...

KillerPanther
05-30-2007, 10:39 PM
yah kingman is'it going to trade, they said it on pbnation so just got to find one some where