PDA

View Full Version : co2?


Mckenna
05-09-2007, 12:53 PM
will it work with co2.

Critical
05-09-2007, 12:54 PM
No. As per the manual, only use air.

spydervs2
05-16-2007, 08:12 PM
well co2 would work as I used it once but you have to keep it under 5bps so if you want to shoot fast go with HPA!

woodballvs3
05-20-2007, 01:18 PM
Yup as long as u want to shoot fast go HPA because it says right on the spyder.tv vs section USE HPA ONLY. My HPA tank was broken when i first went to go use it so i had to use co2. My friend had a pirahna with HPA and wouldnt trade for 1 day so in the end i tought him a lesson of correct gun rules (VS>05 Pirahna GTI) with a good bunkering. I broke my guage but i also broke his skin-15 times-. My guage is 15$. Him crying and running to the deadbox is priceless.