PDA

View Full Version : changing the fps


clharrell900
04-25-2007, 04:55 PM
right now the fps is set on 13 on my pilot. how do i change that?

vwjimmy
04-25-2007, 04:57 PM
FPS stands for Feet Per Second....
Do you mean the BPS (Balls Per Second)?
If so, once you select the mode...hold the select button until the number flashes, and then select!

clharrell900
04-25-2007, 06:06 PM
yeah i ment bps and thanks