PDA

View Full Version : BT barrel question


Inquisitor
04-06-2007, 10:04 PM
I was thinking on getting the BT M16 apex barrel. I was wondering if this barrel would be a good choice and accurate(give or take a few randomly placed shots due to the paint), from what I got it will fit the MR2 but I was also wondering how long is it and is it really heavy?
Thank you and here is a link to a supplier (I will not buy from this site)
http://www.actionvillage.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/DisplayProductInformation-Start;sid=eg5Z6_fqRhFZL7KxOtqZQ_1MciOcInZbeds=?Pro ductID=IcjAqArbWt4AAAEMNXf6Yfm0

Jarhead
04-07-2007, 11:28 AM
I was thinking on getting the BT M16 apex barrel. I was wondering if this barrel would be a good choice and accurate(give or take a few randomly placed shots due to the paint), from what I got it will fit the MR2 but I was also wondering how long is it and is it really heavy?
Thank you and here is a link to a supplier (I will not buy from this site)
http://www.actionvillage.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/DisplayProductInformation-Start;sid=eg5Z6_fqRhFZL7KxOtqZQ_1MciOcInZbeds=?Pro ductID=IcjAqArbWt4AAAEMNXf6Yfm0


Be careful, even though they advertise it as a Spyder barrel, the one I bought would not fit a MR2, the barrel after the handle was not long enough.

Inquisitor
04-07-2007, 06:48 PM
I was going to go to the local store that carries it to see if it will fit by trying it on but what I really need to know is the legnth, weight and accuracy of the barrel.

S][D
04-11-2007, 09:13 AM
Get the non m-16 one. It does not seem heavy to me at all. It is shorter than the stock mr2 barrel. I feel it is a accurate and it will shoot far. It also looks cool too:p

http://img.photobucket.com/albums/v515/DEATHWISH/MR%202%20Spyder/100_1292.jpg
sorry for the big pic

wylde01
04-11-2007, 02:09 PM
actually im glad that it is big. is that the qloader adapter from rap4? do you just attach the qloader to that, and not have to use that stupid hose anymore?

S][D
04-12-2007, 09:12 AM
actually im glad that it is big. is that the qloader adapter from rap4? do you just attach the qloader to that, and not have to use that stupid hose anymore?

Yep thats the rap4 adapter. No hoses either.